Expositie in POP-UP Galerie Exporama – Theater de Leeuw

Vanaf 10 juni 2018 is een dubbel-expositie te bezichtigen in het Exporama van Theater de Leeuw.       Petra Hartman toont beeldjes onder de titel ‘Schetsen in goud’. Nelke van Dijk exposeert met foto’s onder de titel ‘Licht betrapt’. De opening is inmiddels verricht door Martin Pieterse – journalist en art-critic – onder grote belangstelling en in een warme sfeer. Als dank voor zijn bevlogen woorden nam Pieterse een fles wijn in ontvangst, plus een exemplaar van het fotoboek Water verbeeld.

In Theater de Leeuw heeft de zolder, boven de eigenlijke toneelzaal, een metamorfose ondergaan. Van een donkere, stoffige en nauwelijks toegankelijke ruimte is die omgevormd tot een lichte, open zaal, die multifunctioneel is. Zo is het mogelijk om er een POP-Up galerie van te maken, waar gebruikers de ruimte naar eigen inzichten kunnen indelen.

Met hun werk wijden Petra Hartman en Nelke van Dijk het Exporama als expositieruimte in. De tentoonstelling loopt t/m 8 juli en is te bezichtigen op zaterdag en zondag, tussen 13.00 uur en 17.00 uur. Bezichtiging op afspraak is eveneens mogelijk. De finissage vindt plaats op zondag 8 juli om 15.00 uur.

Adres: Leeuwensteinplein 1, 6824DA Arnhem (06 – 26 71 85 96)

 

Naar overzicht